SPOTREBITEĽ KVALITNÝ LEADER 2020 je celonárodný propagačný spotrebiteľský program, v ktorom spotrebitelia rozhodujú o 100% výsledkov. Sú to oni, ktorí v priebehu výskumu, ktorý dôveruje konkrétnym značkám a produktom, rozhodnú o udelení zlatého, strieborného a bronzového znaku Consumer Quality Leader 2020. Za každým z týchto znakov sa skrývajú skutočné hlasy zákazníkov, spotrebiteľov a ich dôvery, preto sú spoľahlivou zárukou kvality a tiež ďalší signál pre trh, že výrobky s nimi podpísané stoja za pozornosť a záujem. Organizátorom programu je Redakcia spoločnosti Strefa Gospodarki - celonárodnej, nezávislej prílohy distribuovanej s Dziennik Gazeta Prawna. Práve v tomto ekonomickom časopise č. 1 v Poľsku sa koná tlačová propagácia laureátov.

Prieskum zhromažďuje názory aktívnych spotrebiteľov, vďaka ktorým sa objavujú lídri v danom priemysle, a zbierajú sa poznatky o kvalite vybraných produktov a služieb. Štúdia navyše poskytuje vedomosti o tom, prečo sú výrobky vybrané ako najlepšie a aké asociácie medzi spotrebiteľmi evokujú značky považované v štúdii. Každé ďalšie vydanie štúdie sa uskutočňuje na rastúcej výskumnej vzorke. Celková vzorka štúdie v roku 2020 je 16 705 ľudí.

Sme radi, že naši klienti oceňujú kvalitu našich plotov. Dobrá spätná väzba z trhu je našou najlepšou odmenou a motiváciou do ďalšej práce. Starostlivosť o zákazníka a starostlivosť o trvalo dobrú kvalitu výrobkov sú základom našich každodenných činností.